Düz okey oyna ve keyfini çıkar
Giriş Yap/Üye Ol

Klasik okey oyna

ASİKIZ Okey Oyunu 05.Şub.2021 233 görüntülenme 0 yorum

Klasik Okey Oyunu Nasıl  Oynanır

Klasik okey oyunu normal okey olarak bilinen bir oyun türüdür. Okey 106 taştan 4 farklı renkten oluşan bir gurup oyunudur. okey sıklıkla karşımıza çıkan kahvelerde kafelerde evlerimizde ailelerimizle hoş sohbetler içinde kahkahalar içinde eğlendiğimiz bir gurup oyunu olarak bilinmektedir.

mobil okey oyna

Oyunda amaç taşları düzgün bir şekilde istikaya yerleştirmektir. Ama taşların diziminde farklı  renkler yapmak mümkündür. 

Örnek olarak farklı 3lü taşlarda bir seri oluşturabilirsiniz. Bu sayede klasik okey 

Oyuncularının istikalarındaki taşlara ayarlamaları mümkündür.

 Facebookdan Kayıt Olmadan Okey Oyna

Facebook girişi sayesinde kayıt  olmadan otomatik bağlanarak direk giriş sayesinde okey oyunu keyifle oyun oynayabilirsiniz. böylece sistemde kayıtlı  alınmış nickiniz varsa sistem sizi otomatik başa dönderir facebook girişi  ile facebook hesabı olanlar için okey oynamak çok kolay 

İnstagram Okey Oyna 

Günümüzde Okey oynamak internet platformunda en çok tercih edilen bir gurup oyunu iken Ayrıca en çok  tercih edilen plotform instagram olarak tarihe imza atmıştır biz değerli  okey sever dostlar Instagram kullanıcısı okey sever dostlarımızida sitemizde görmekten çok hoşnut oluruz instagram kullanicilari artık okey plotformunda.

Düz Ve Normal Okey Sitesi

Düz  normal okey oyunu için hemen hızlıca  giriş  yaparak ücretsiz bir şekilde okey oynama fırsatını elde edebilirsiniz.türkyenin 81 ilinden şehir ve ilçelerinden kasaba ve köylerinden tüm bay ve bayan dostlarımızı sitemizde görebilirsiniz.

Sitemizin çoğunluğu bayan kullanıcılardan oluşmaktadır. Masalarımızı eşli eşşiz göstergeli göstergesiz isterseniz izleyiciye kapalı veya Açık bir şekilde ayarlayarak oturuma oturabilirsiniz. Düz ve Normal Okey oynamak çok kolay 

Okey Oyunları Oyna 

Okey Oyunları Oyna bağlantısına tıklayarak hemen hızlıca  giriş yap okeyin tadını beraber doyasıya yasayalım Nickim Aşkperisi okey oyunları oyna sitesinde usta Okey oyuncusuyum kendime eş  deger okey oynayabileceğim bir site ararken karşıma  okey oyunları oyna çıktı  okey oynamaktan çok  keyif alan hatta çok hırslı ve dişli bir rakibim bileğine güvenen benim gibi  dişli  rakipleri sitemize davet ediyorum hemen hızlıca giriş yap ücretsiz okeyin tadını  beraber yaşayalım. 

Yukardaki linke tıklayarak hemen hızlıca okey sitemize yönlendirilceksiniz. Hepinize keyifli oyunlar diliyorum.

HEMEN OKEY ODALARINA KATIL
Yorumlar
Bu yazıya yorum yapan ilk kişi sen ol.

50 Yorum

52 Yazı

109 Üye

8 Ziyaretçi