Düz okey oyna ve keyfini çıkar
Giriş Yap/Üye Ol

Okey Oyunu

ASİKIZ Okey oyna 11.Nis.2021 412 görüntülenme 0 yorum

Okey Oyna

Okey Oyunu Nasıl Oynanır

okey oyunu

Okey internet plotformunun en çok tercih ettiği online bir gurup oyunudur 

Toplam 106 adet taşdan oluşmaktadır.  Taşlar 1'den 13'e kadar numaralandırılmıştır. dört ayrı renge sahip olan bu taşlar Kırmızı  Sarı,  siyah, ve mavi olarak sınıflandırılmıştır. 

 oyun başladığında  bir oyuncuya on beş taş verilirken , diğer üç oyuncuya on dört taş verilmektedir. Her sayı taşta 2 adet 2 sahte okey 2 adette okey bulunmaktadır. 

Oyun başladığında oyuncu her sıra  geldiğinde 1 adet taş almalı  ve atmalıdır.  Oyun kuralı taş almaz yada atmazsanız sistem otomatik elinizden taş atar ayrıca  oto plot sayesinde işiniz çıktığında oyundan çıkmak yerine otoya alıp  oyunu devam ettirebilirsiniz masadaki hazır mesajlarlarla iyi oyunlar hoşgeldiniz tebrikler gibi mesajlarla oyunculara mesaj atabilirsiniz. 

Okey Oyunu  bildiğimiz  üzere standart 4 oyuncu ile Oynanır

ama biz bu düşünceyi kafalardan atarak botlara  karşıda okey sistemi ile 2 kişi okey oynama keyfini yaşıyoruz. 

Peki sahte okey nedir sahte okey taşını nerden bulurum sahte okey taşı üstünde farklı semboller olan bir taştır tabiki sistemden sisteme şekilleri değişebilir.

Masa sayımızı 10 20 30 50 100 şeklinde açıp ister eşli ister eşşiz göstergeli  göstergesiz renkli renksiz izleyiciye açık izleyiciye kapalı şeklinde oturumu kendi istediğinize gore ayarlayabilirsiniz.

Oyunda, normal  çifte  ve okey atarak bitme şeklinde üç farklı bitiş seçeneği bulunmaktadır . Normal bitişte Bir dizilişin per olabilmesi için üç uygun taşın yan yana dizilmesi gerekiyor . Diğer taşlardan farklı bir desene sahip olan, üzerinde herhangi bir numara yazılmamış iki sahte okey taş bulnuyor. Bu taşlar oynanan elin başında Okey taşı olarak belirlenmiş taşın yerini alabilirler. Gerçek okey taşı her boşluğu dolduruyorken sahte okey taşı sadece okey taşının yerine  gecebilcegi  numaraların yerini doldurabilmektedir. Oyuncu aynı rakımdan iki çift olmak üzere toplamda yedi tane çift yaparak oyunu çifte bitirebilir

Ayrıca  sitemizde canlı radyo  yayınları sayesinde keyifle muzik dinleyebilir  istediğiniz  yayıncidan istediğiniz parçayı sevdiklerinize gönderip küçük jesterle masanızı süsleyebilirsiniz.

Lobi ortamı ile istediğiniz kullanıcı  yada farklı kullanıcılarla sohbet eder

Ve onlarla tanışma fırsatı da yakalayabilirsiniz.

Peki Sadece lobide mi konuşma olur  ? 

HAYIR tabiki  özel sohbet masa sohbet lobi sohbet şeklinde istediğiniz yerde sohbet edebilirsiniz

Sistemimiz kötü  davranışlara karşı  koruma altındadır  nasil mı ? sistemimizde admin olarak adlandırdığımız size her konuda  yardım  edebilecek online oyuncular vardır  her hangi  bir konuda sorunda anında  dönüş  yaparak size yardımcı olabilmektedir. 

Ücretsiz Okey Vip üyelik veren siteler

Renk vip üyelik Nasil ve ücretimi ?

Hayır tabiki  bizde ücretli  hic birşey  yoktur bizimle.olan dostlarımıza herşey ücretsizdir yürekler bir olsun sistemimiz hic bir maddi kâr üzerine açılmamıştır 

Kaliteli Okey Sitesi

Kalite hoşgörü saygı  sevgi çerçevesinde açılmış  sistemizde siz değerli dostlarımızı görmekten  çok mutlu olduğumuzu belirtmek isteriz.

Kaliteli Okey sistemi sayesinde düşme problemine son ayrıca isterseniz mobil isterseniz pc üzerinden sistemimize giriş  yaparak okeyi keyfini kaliteli bir sekilde devam ettirmeye ne dersiniz ?

 

HEMEN OKEY ODALARINA KATIL
Yorumlar
Bu yazıya yorum yapan ilk kişi sen ol.

50 Yorum

52 Yazı

109 Üye

4 Ziyaretçi