Düz okey oyna ve keyfini çıkar
Giriş Yap/Üye Ol

ücresiz okey oyna

AspavA Okey Oyunu 26.Ara.2020 96 görüntülenme 0 yorum

para harcamadan ücretsiz okey oynayın

 

Merhaba arkadaşlar ücretsiz okey oyna alanında para ödemeden nasıl okey oynuyacağınızı anlatmak istedik Parasız okey nasıl oynanır? Parasız okey oynarken nelere dikkat edilmeli? Okey Oynarken en çok hangi hatalar yapılmaktadır?

ücretsiz okey oyna

Parasız Okey Nasıl Oynanır? Evet arkadaşlar sizlerinde bildiği gibi okey oyunu oynamak artık çok yaygın bir hale geldi. Hemen hemen her yerde ve alanda bu eğlenceli oyun oynanmaya devam etmektedir. Ancak biliyorsunuz bu oyunu oynarken dikkat edilmesi gereken hususlar var ve bu hususlara doğru yaklaşılmadığı sürece maalesef bir çok sorunla karşılaşa biliyoruz bunlardan bazılarını sizler için derledik ve okurlarımızın karşısına çıkardık.

Parasız Okey Bulmak Çok Kolay ve Çok Basit.

Parasız okey oyna sitelerine erişmek ve bunları bulmak için öncelikle. Google giriş yapıyoruz ve arama kısmına parasız okey siteleri yazmamız yeterli olacaktır. Ancak bu konuda dikkat etmemiz gereken bu sıralamada çıkan sitelerin bazen kullanıcıları yanıltarak aslında paralı hizmet verdiği görünmektedir. Bu sebeple okey oyununa bağlandığınız zaman oyun içerisinde birilerine mutlaka buranın Parasız Okey olup olmadığını sorun.

Dikkat Edilmesi Gerekenler Neler Peki?

Oyunu oynarken bir çok kullanıcımız maalesef hatalara düşerek oyundaki hesap ayarları kısmına kredi kartını tanımlayarak ister istemez oyunun kullanıcılara sunmuş olduğu, sözleşmeleri kabul ederek kredi kartlarından banka tarafından otomatik olarak çekilmiş olduğunu ay sonu geldiğinde fark etmektedirler. Bu sebeple lütfen kredi kartı bilgilerinizi girmemenizi önemle uyarmak isteriz.

Oynarken Önemli Olan Konular.

Oyunu oynarken sizlerde oyun içerisinde puan kazanmanız veyahut oyun içerisinde yetkili moderatör yada operatör gibi yetkili olmanız için sizlerden para tekliflerinde buluna bilirler bunlara itibar etmeden direk yapmanız gereken salon içerisindeki en üst merci yetkili kişi ile hemen görüşüp durumu anlatmanız olacaktır. Ancak bazen yetkili online olmadığı zamanlar hemen sitenin iletişim sayfasına girerek mesaj göndermeyi deneye bilirsiniz.

Son Olarak Yapmamız Gerekenler ve Önemli Konular.

Yukarıda sizler için hazırlamış olduğumuz yazımızda. Oyun içerisinde dikkat etmeniz gereken ve en önemli hususları vurguladık. Sizlerden rıcamız lütfen bu konuları sizlerde çevrenize, eşinize, dostlarınıza bildirin ki zira onlarda boşuna paralarından olmasınlar.

Ayrıca isterseniz sizler için daha önceden kalem aldığımız Ücretsiz Okey Oyna makalemizde hem parasız hem ücretsiz hem okey oynaya bileceksiniz hemde bunların ücretiz parasız oynandığını daha iyi anlayacaksınız.

HEMEN OKEY ODALARINA KATIL
Yorumlar
Bu yazıya yorum yapan ilk kişi sen ol.

50 Yorum

52 Yazı

108 Üye

9 Ziyaretçi