Düz okey oyna ve keyfini çıkar
Giriş Yap/Üye Ol

Canlı okey oyna

AspavA Okey Oyunu 24.Ara.2020 1172 görüntülenme 0 yorum

Canlı okey oyna

Merhaba arkadaşlar canlı okey dedinlince akıla ilk gelen şey okey odaları üzerinde okey oyna ve mobil okey gibi sanal okey sırası ile gelmektedir internet’ten okey oynamak artık çok kolay! 2 kişilik ve 4 kişilik masa oyun seçenekleri ile 4. aramadan bile artık oyunlar oynamanıza olanak sağlayan canlı okey sitesi.

canlı okey

Okey oynamak için artık arkadaşlarımızla kafelere veya kahvelere gitmenize gerek kalmadan bilgisayarlarınız üzerinden, kolayca canlı okey oynamanıza olanak sağlayan canlı okey sitesi. Yeni nesil oyun sistemi sayesinde tüm tarayıcılardan, tabletlerden ve akıllı telefonlardan java veya flash gibi eklentiler kurmadan kolayca oyunlar oynamanızı sağlar.

Arkadaşlarınızla veya oyuncular ile bir arada oyunlar oynayarak birlikte eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Canlı okey oynamak tamamen ücretsizdir.

Sizlerde ek bir ücret talep edilmemektedir.  Okey oyunumuz hakkında bilgi sahibi olmak için okey sitemize giriş sağladıktan sonra, misafir girişi bölümünü kullanarak okey oyunumuz fikir edinebilirsiniz. 

Ülkemizin farklı şehirlerinden insanların okey salonları üzerinde bir araya gelerek canlı okey oynadığı oyun sitesinde sizlerde yerlerinizi alarak klasik okey oynayın. Aramıza katıldığınızda genel lobimiz üzerinden insanlarla sohbet edebilir, birlikte canlı okey oyunu oynayabilirsiniz.

Yeni insanlarla yaptığınız sohbetleri, arkadaşlığa dönüştürebilir birlikte daha eğlenceli şekilde oyunlar oynayabilirsiniz.

Sadece lobideki insanlarla değil, arkadaşlarınızı da davet ederek birlikte okey oynayabilirsiniz. Okey sitemizde arkadaşlarınız ile birlikte oyun oynamak için sistemlerimize ücretsiz şekilde üye olmanız yeterli olacaktır.

Üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra, profil ayarları kısmından profiliniz ile ilgili ayarlamaları yapabilirsiniz, bulunduğunuz şehir bilgisini girebilir, sizlerin bulunduğu bir resim yükleyebilir veya farklı içeriklerle profilinizi daha ilgi çekici bir hale getirebilirsiniz.

Profil ayarlamalarınızı tamamladıktan sonra, dilerseniz lobide kullanıcılarımız ile sohbet edebilir veya açmış olduğunuz canlı okey masasına 4’üncüyü olmasını isteyebilirsiniz. Hadi hemen katılın birlikte oyunlar oynayalım.

Canlı okey oyna olarak giriş yapmak

Taş oyunlarının en eğlenceli en sevileni olan Okey oyununun parçası olmanız için aradığınız tüm özellikler sitemizde bulunmaktadır. Kullanıcıların istedikleri her yerde Okey oyununu doyasıya oynamaları amacıyla teknik donanım sağlanmaktadır.

Kullanıcıların oyunlarını yarıda kalmayacak şekilde düzenlemeler yaparak uygulamalar sağlanmaktadır.

canlı mobil okey

Okey tutkunu olan herkesin tam rekabet içinde keyifle oyunlar oynaması amacıyla kaliteli kullanım alanları oluşturulmaktadır. Sitemizde düz okey, çanak Okey, 101 okey, klasik Okey gibi çeşitli okey oyunları bulunmaktadır. Bu oyunları isterseniz tek isterseniz eşli olarak dilediğiniz kadar ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

En iyi performansı doyasıya yaşamanız için sağlıklı bir platform sunulmaktadır. Ücretsiz üyeliklerle istediğiniz kadar Okey oyununun sunulduğu sitemizde eğlenirken kazanmanız sağlanmaktadır.

Size özel kullanımıyla arkadaşlarınızla eğlenceli okey oynama imkanı sunulmaktadır. Sadece evde değil, her yerde kullanım kolaylığından dolayı oyun keyfini istediğiniz her yere taşıma imkanı sunulmaktadır.

Okey oynamayı seviyor ve yanınızda 4 kişi yoksa sitemiz tam size göre. Sitemizde 4 kişiyi beklemenize gerek kalmadan keyifli bir şekilde okey oynamaya başlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sitemizi ziyaret etmek.

Canlı okey oynarken dikkat edilmesi gerekenler

Okey oyunu denildiği zaman bir çoğumuzun aklına, arkadaşlarımız ile bir araya gelerek kahvelere veya cafelere giderek, oynadığımız okey oyunu aklına gelmektedir. Türk halkının en sevdiği oyunlar arasında yerini daima koruyan okey oyunu artık gelişen teknolojiyle birlikte internetten veya cep telefonlarından da rahatlıkla oynanmaktadır.

Teknolojik gelişimler sayesinde artık okey sitemize katılarak canlı okey oynayın.

Okey sitemize sadece tüm web tarayıcılarından değil, tablet veya mobil cep telefonlarından da rahatlıkla bağlanarak canlı okey oynayın. 2 veya 4 arkadaşınız ile bir araya gelerek kolaylıkla canlı okey oynayabileceğiniz okey sitemizde sizlerde boş veya sıkıcı geçirdiğiniz zamanları arkadaşlarınız ile daha eğlenceli şekilde değerlendireceksiniz.

Canlı okey oynamak için sizlerden ek bir ücret talep etmemekteyiz.

sanal okey oyna

Okey sitemiz hakkında bilgi sahibi olmak için okey sitemize giriş sağladıktan sonra, misafir girişi bölümünü kullanarak okey oyunumuz hakkında bilgi edinebilirsiniz.

sanal okey

Türkiye’nin her bölgesinden yüzlerce aktif kullanıcının canlı okey oyunu oynamak için bir araya geldiği canlı okey sitesinde sizlerde yerlerinizi alarak aramıza katılabilirsiniz. Aramıza katıldığınızda genel lobimiz üzerinden insanlarla sohbet edebilir, birlikte canlı okey oyunu oynayabilirsiniz.

Yeni insanlarla yaptığınız sohbetleri, arkadaşlığa dönüştürebilir, birlikte daha eğlenceli şekilde okey oynayabilirsiniz.

Sadece lobideki insanlarla değil, arkadaşlarınızı da davet ederek birlikte canlı okey oynayabilirsiniz. Okey sitemizde, arkadaşlarınız ile birlikte oyun oynamak için sistemlerimize ücretsiz şekilde üye olmanız yeterli olacaktır.

Üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra, profil ayarları kısmından profiliniz ile ilgili ayarlamaları yapabilirsiniz, bulunduğunuz şehir bilgisini girebilir, sizlerin bulunduğu bir resim yükleyebilir veya farklı içeriklerle profilinizi daha ilgi çekici bir hale getirebilirsiniz.

Profil ayarlamalarınızı tamamladıktan sonra, dilerseniz lobide kullanıcılarımız ile sohbet edebilir veya açmış olduğunuz canlı okey masasına 4’üncüyü olmasını isteyebilirsiniz. Hadi hemen birlikte canlı okey oynayalım!

HEMEN OKEY ODALARINA KATIL
Yorumlar
Bu yazıya yorum yapan ilk kişi sen ol.

50 Yorum

52 Yazı

109 Üye

21 Ziyaretçi