Düz okey oyna ve keyfini çıkar
Giriş Yap/Üye Ol

Okey odaları yeni tanıtım videosu

AspavA Okey Oyunu 27.Ara.2020 489 görüntülenme 12 yorum

Canlı okey ile evde kalma dönemi

Merhaba arkadaşlar çıktığımız bu yolda en iyisine ilerlemke için bir birinden farklı platformlarda ve en önemlisi google üzerinde mücadele vermekteyiz isteğimiz sizlere daha rahat bir ortam hazırlayıp eğlenceli vakitler geçirmenizi sağlamaktır.

 

Canlı okey odaları olarak da aramlara katıldığımız okey oyna platformunda sizler için sosyal medya üzerinden tanıtım videomuzu hazırlayıp dağıtmak istedik her ne kadar fazla kitleye ulaşırsa bizim için daha iyi olacaktır.

Pandemi döneminde insanların can sıkıntılarını gidermeleri için bir nebzede olsa faydamız dokunursa bundan mutluluk duyarız covid salgını malum dünyanın her bir yanında çok canlar yaktı #evdekal hashtag lari ile insanlar bir birlerine her türlü destekten ödün vermediler bu konuda sağlık bakanlığı , hükümet ve medya kuruluşları konunun ciddiyetini hiç bir zaman kaybetmediler. bizer evlerimizde kapalı kalırken doğal olarak sosyal medyaya akınlar ettik kimisi sosyal medya ücralarında dolaştı kimisi oyunlar oynadı kimileride bizler gibi canlı okey salonlarında bir yandan sohbet, ederken bir yandan müzik eşliğinde okey oynadı.

Canlı okey odalarına bağlanmak için yapmanız gerekenler

okey oyunu video

öncelikle okeyodalari.net adresine girerek karışına çıkan alanda daha önceden kayıt olmadıysanız kayıt ol butonuna feyahud facebook ile bağlan butonuna tıklayarak kayıt işleminizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. sonrasında okey odaları giriş kısmında  sanal okey bilgileri çıkacaktır bilgilerinizi kontrol ettikten sonra okey bağlan butonuna tıklıyarak mobil okey salonlarına bağlanabilirsiniz. karşınıza çıkan kişiler tamamen anlık olarak istanbul okey , ankara okey , antalya okey , izmir okey gibi anlık türkiye okey yani türkiyede bulunana bütün şehirlerden giren arkadaşlar ile canlı canlı hem müzik dinleyebilirsiniz hem sohbet hemde okey oynayabilirsiniz. 

Okey odalarında canlı olarak gündelik turnuvalarımız da olmaktadır her gün saat 20:00 da teki turnuva ve her gün saat 22:00 da eşli turnuvalar düzenlenerek kaanan kişilere gold üyelik , puan yüklemesi gibi extra hediler ile insanların sarf ettikleri emeklerini ödüllendirmiş oluyoruz ve haftanın büyük finali düzenleyerek kupa ödülünüde veriyoruz.

Haftanın büyük finali nasıl düzenleniyor?

1 hafta boyunca gündelik turnuvalarda kaaznanların toplamında pazar günü genel büyük haftalık turnuva düzenlemekteyiz bu şampiyonların şampiyonunu çıkartmak için kupa ödülünü vermek için kıran kırana mücadele eden çiftlerimiz turnuvanın sonunda ödüllerini alıyorlar.

 

 

HEMEN OKEY ODALARINA KATIL
Yorumlar
Sıla
Çok tuhaf cogunluk hoş sohbet ortamı demiş. Ben 6 yıllık sevdiğimi bu oyun yüzünden kaybettim. Neden? Çünkü sohbet odaları altında insanlar birbirleriyle konusuyor evli kadınlar evli veya bekarlarla başlıyor sonra özele dönen bir konuşma oluyor. Sonra en iğrenç şeyler...
Benim 6 yıldır bekledigim adam ordan tanıştığı evli bir kadınla sevgili oldu ve biz bittik. Kısacası bu ortam pisliğe götüren bir ortam. Ha akli başında bir şeye bulaşmadan oynayanları tenzih ederim ona eğlenmek diyebilirm
Mete
Çok güzel bir muhabbet ve oyun sitesi olmus emeğini gecen herkese teşekkür ederiz herkesi bekliyoruz
ZERDA
harıka bır oyun sıtesı herkesı davet edıyorum huzur var burda kardeslık dostluk var ellerınıze saglık emegı gecenlerın
Suat
Çok güzel oyun sitesi hersey güzel lobi keyifli elimize saglik????
Berke
Heyşeyi ile çok iyi düşünülmüş ve gerçektende Kalitesini Muazzam Birşekilde Ortaya Koymuş Başarılı ve hizla büyüyen kadrosu ile Zirvedeki Yerini Almiş Arkadasliklarin Ve Eylencenin Tek Adresi , OkeyOdalari.Net..
ELa
Boş Zamanlar İçin Güzel Bir Oyun!!ArkadaşLık Ortamı GüzeL, Herkese Tavsiye Ederim...Ben Beğenerek Oynuyorum.ELinize SağLık Emeği Geçen Herkese TeşekkürLer... Zirvenin Tek Adresi OkeyOdaLarı.Net????????????????????❤️
Hayal
Valla gördüğüm ve eğlendim en güzel yer WWW.okeyodalari.net dostluğun en güzel ve seviyeli adresine herkesi bekleriz????????????????????❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
byhanedan
harika bir yer gerçekten oyun için olsun sohbet için olsun arkadaşlık dostluk için olsun ben çok beğendim okeyodalari.net dedikleri kadar varmış emeği gecen herkese teşekkür ederim saygılar .)
Öcü
Güzel olan herseyi yaşar insanoğlu ve etrafında ki güzellik leride keşfeder Bazen bu güzellikler bir çiçekte bazen insanlarda yaşar ve samimi ortamları yakalar benim keşfettiğim ve çok sevdiğim güzellik sanal ortamda OKEY OYUN u oynamak sanal ortamın en güzel OKEY OYUN oynayabileceği tek adresi >> Okeyodalari.net.)
Melis
aa ne kadar güzel olmuş okey oyna videosu teşekkür ederiz

50 Yorum

52 Yazı

109 Üye

6 Ziyaretçi