Düz okey oyna ve keyfini çıkar
Giriş Yap/Üye Ol

Okey uygulaması

AspavA Okey Oyunu 10.Oca.2021 655 görüntülenme 5 yorum

Okey uygulaması yayında!

Merhaba arkadaşlar günümüzde evde kaldığımız sürece çeşitli oyunlara dadanmış olsakta online okey oynamak tabiki hepsinden zevklidir. her ne kadar düz okey oyunu olsada biz bu durumu okey turnuvaları ile hem sohbet eşliğinde hemde müzik eşliğinde eğlenceli bir hale getirmey başardık.

Mobil okey uygulaması tanıtımı

Mobil okey uygulaması şimdilik android cihazlara göre yapılmış olup ilereyen zamanlarda appstore da da yerini alacaktır.  uygulamamıza gelecek olursak webview ile oluşturduğumuz android okey uygulaması kullanıcılar açısından rahatlıkla kulanılabilecek bir okey oyna salonu olmuştur 

uygulamayı telefonuza yüklediğinizde telefonda yer alacak olan icon aşağıda gösterildiği gibi olacaktır.

1610293454980

 

bu okey uygulaması iconuna tıklayarak uygulamayı açmış olursunuz ve karşınıza ygulama ana sayfası gelir ana sayfa ise aşağıdaki gibidir.

 

1610293450946

 

ana sayfa üzerinden eğer kayırlı bir kulanıcı adınız yok ise kayıt ol butonuna basarak formda bulunana gerekli yerleri doldurarak kayıt işlemini gerçekleştirebilirsiniz kayıt ol formu aşağıdaki gibi görünmektedir.

 

1610293447357

 

kayıt işlemi bittikten sonra sanal okey odalarında bulunan bilgileriniz ekrana yazsıyacaktır bu ekranda kulanını adınız bağlanmak istediğiniz odalar ve bu odalarda kaç kişi olduğunun bilgilerini göreceksiniz. aşağıda ekran görüntüsü mevcuttur.

1610293435414

 

Son olarak okey uygulasında oyuna bağlan butonuna basarak bir birinden güzel anlar geçirmeye başlayabilirsiniz. 

Şehir okey salonları

Antalya okey oyna , istanbul okey oyna , ankara okey oyna , izmir okey oyna gibi büyük şehirlerden katılan kullanıclarımızın bu okey uygulaması üzerinden oldukça güzel ve seviyeli bir şekikde eğlendiklerini gördük sizlerde bizerin arasına katılarak gerek sosyal medya hesaplarımızda gerekse google üzerinde bizleri takip ederek destek verebilirsiniz. 

okey salonu görünümü

1610293432453

HEMEN OKEY ODALARINA KATIL
Yorumlar
Berke
SeLamLar Hakikatende Tek Kelimeyle Çok Başarılı Ve Olmasi Gereken Bir Uygulamaydi Emegi Geçen Herkezi Tebrik Ediyor , Tşklerimi Sunuyorum..
GüLhan
Selamlar Uygulamayı telefonuma indirdim kurdum sorunsuz bir şeklide oyuna başladım..Lobi sohbetiine dahil oldum müzik eşliğinde oyun oynadım..Herkese tavsiye ediyorum...Emeği geçenlerin ellerine sağlık güzel bir uygulama olmuş...
abdurrahman
başarılı bir uygulama, olmazsa olmaz.
suskunmavi
bu uygulama gerçekten lazımdı çok tşk ederim elinize saglık
CESUR
TEK KELİMEYLE HARİKA Bİ UYGULAMA EMEGİ GEVEN HERKESE TŞK EDERİM...

50 Yorum

52 Yazı

109 Üye

2 Ziyaretçi