Düz okey oyna ve keyfini çıkar
Giriş Yap/Üye Ol

Ankara okey oyna

AspavA Okey Oyunu 15.Ara.2020 455 görüntülenme 4 yorum

Ankara okey

Merhaba arkadaşlar ankaranın yarenleri , ankaranın erenleri geçtiğimiz sıkıntılı dönemlerden dolayı insanlar pandeminin önemini artık benimseyerek evden çıkmamaktadır bu dönemde internet kulanımı arttıkça insanlar kendilerini okey oyna, düz okey, eşli okey, 101 okey gibi okey oyunlarına sardılar sarmakta haklılar başka türlü zaman geçirmek sıkıntı kendi adıma öyle düşünüyorum bizde siz ankaralıları düşünerek sizlere hazırladığımız okey odaları müzik eşliğinde ve sohbet eşliğinde okey oynamanın heyecanını paylaşmak istedik. 

ankara okey

Ankara okey odalarımız sayesinde online okey oyunlarınızı normalden daha konforlu ve keyifli bir şekilde oynayabilirsiniz. İçeriklerimiz eğlenceli olduğu kadar seviyeli olduğu için erişimleriniz neticesinde herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmak imkânınız da bulunmamaktadır.

Oyunlarımızda kullanımı memnuniyeti bizim için her şeyden önce gelmektedir. Bu neden yüzünden işe ilk olarak Ankara okey oynanması için gereken sitemlerin kalitesini maksimize ederek başladık. Sistemlerimizin kalitesi ile okey sitelerindeki kasma sorunlarına karşın sizlerin korunmasını sağladı. Üstelik kaliteli içeriklerimiz sayesinde oyunlar esnasında bağlantılarda yavaşlama sorunu da yaşamazsınız.

 

Ankara Okey Oyunu

Salonlarımızda oynayabileceğiniz Ankara okey oyunu için genel okey kurallarının tümü geçerlidir. Bu sayede gerçek hayatta okey oynama kurallarına hâkimseniz sitemizde herhangi bir sorun yaşamazsınız. Yönetim ekibimiz ilk kez okey oynayacak oyuncularımızı da düşünmektedir. Kurallar ya da sistem hakkında bilgi sahibi değilseniz, içeriklerimizde yer alan oyun kural açıklamalarımızı okuyabilirsiniz. Ayrıca okey de diğer masa oyunları gibi oynandıkça profesyonel hale gelinen oyunlardan biridir. Bu nedenden ötürü oyunlardan daha çok keyif alabilmek için düzenli olarak okey oynamanızı öneriyoruz. Bağlantılarınızı bilgisayarlar yerine mobil cihazlarınız ile de kurabilirsiniz. Böylelikle okey için ek zaman ayırmanıza da gerek kalmaz. Yolculuklarınız sırasında da işyerlerinde verdiğiniz aralar sırasında da her an odalarımızda okey oynayabilirsiniz.

Ankara Canlı Okey Oyunu

Sunmuş olduğumuz Ankara okey oyunu özellikle ilk kez internet kullanımı gerçekleştiren kullanıcılarımıza inandırıcı gelmeyebilmektedir. Ancak bu alanda gerçekçi hizmet verdiğimiz için masalarda sizler gibi insanların oturduğuna emin olabilirsiniz. Sadece oturulmuş olan oyun masaları sanal olmak özelliği taşımaktadır. online okey masalarımız sayesinde pek çok alanda kendinizi zorlamadan oyun katılımı sağlayabilirsiniz.

Örneğin gerçek hayatta okey oynayabilmeniz için hem arkadaşlarınıza hem de oyuna ihtiyacınız bulunmaktadır. Ancak bunun yerine sitemizi tercih ettiğinizde herhangi bir konuda kendinizi yormadan oyun katılımı gerçekleştirebilirsiniz. Oyun katılımlarınız için sitemizde zaman kısıtlaması bulunmamaktadır. Sizin için uygun olan her daim odalarımızda bir masa açabilirsiniz. İsterseniz var olan ve oyuncu bekleyen masalara oturarak da oyunlara başlangıç yapabilirsiniz.

 

 

Okey, ülkemizde her merkezden talep edilen masa oyunlarından biridir. İnternet sitemiz sizler için yapmış olduğu çalışmalar sonrasında her merkez için özel bir salon elde etmeyi başarmıştır. Okey 06 Ankara salonumuz da belli olduğu üzere Ankaralı olan üyelerimiz tarafından kullanılmaktadır.

Yerel odaların gerekliliği farklı forum adreslerinde tartışılmaktadır. Ancak insanların aynı memleketten olan insanlara karşın daha sıcakkanlı oldukları bir gerçektir. Bunun bilincinde olduğumuz için editörlerimizden de destek alarak Okey 06 salonunu 7/24 kullanılabilir bir hale getirdik. Böylece ne zaman canınız isterse sitemize üye olmak kaydı ile o zaman içerisinde okey oynayabilirsiniz.

Okey 06 Ankara Salonu

Sitemiz, Türkiye içerisinde hem en hızlı gelişen hem de varlığını oldukça uzun zamandır koruyabilen adreslerden biridir. Bu bağlamda edinmiş olduğu tecrübe sayesinde adresimiz içerisinde pek çok avantajın kullanımı mümkündür. Okey 06 Ankara okey avantajlarından biri turnuvalardır. Adresimiz içerisinde oldukça fazla sayıda Ankaralı kullanıcımız bulunmaktadır. Üyelerimizden gelen istekler çerçevesinde düzenlemiş olduğumuz turnuvalar okeyin oldukça çekişmeli oyunlara sahne olabileceğini kanıtlamaktadır. Özellikle profesyonel olan oyuncuların yer aldığı masalarda, oyunlar uzun sürelerde tamamlanmayabilmektedir. Diğer kullanıcılarımız masalara konuk olarak, oyunca olan üyelerimizin dikkatini dağıtmadan oyunları izleyebilmektedir. Özellikle acemi oyuncularımız bu tip yöntemlerle kendilerini geliştirerek puanlarında yükselme de kaydedebilmektedir. Puan yükselmeleri sayesinde farklı odalarda okey oynamasının yanı sıra saygınlık artışı da elde edilmektedir.

Ankara Online Okey

Okey 06 salonumuz ile sunumunu yapmış olduğumuz oyunlarımız tamamen onlinedır. Yani sitemizdeki oyun kullanımlarında herhangi bir uygulama indirmenize gerek yoktur. Aynı sistem mobil girişleriniz için de geçerlidir. Bu sayede hem zahmetsiz hem de ücretsiz okey keyfini adresimizde yaşayabilirsiniz. Okey sırasında yapılan muhabbetlerin eğlenceli hal almasında sitemiz içindeki ikram sistemimizin büyük bir rolü olduğunun farkındayız. Henüz kullanmadıysanız siz de diğer üyelerimize çay ya da diğer içeceklerimizi ikram ederek güzellik yapabilirsiniz. Adresimizde yer alan ikramlarımız anında gönderilebilmektedir. Gönderimlerinizden sonra siz de ikram kabulü yaparak Ankaralı yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Sohbetlerde seviyeli olmaya dikkat ettiğiniz üstece sitemiz herhangi bir müdahale de yapmamaktadır.

Ankara İlçelerinde Okey Oyna

Ankara ilinin 25 ilçesi vardır. Ankara Büyükşehir Belediyesini oluşturan bu ilçeler: Akyurt, Altındağ, Ayaş, Balâ, Beypazarı, Çamlıdere, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Etimesgut, Evren, Gölbaşı, Güdül, Haymana, Kahramankazan, Kalecik, Keçiören, Kızılcahamam, Mamak, Nallıhan, Polatlı, Pursaklar, Sincan, Şereflikoçhisar, Yenimahalle’ dir.

HEMEN OKEY ODALARINA KATIL
Yorumlar
GüLhan
Selam Ankaralı arkadaşların çok sayıda olduğu bu salonda seviyeli arkadaşlıklar eğelenceli oyunlar oynanmakta...Siz hala bu salonu ziyaret etmediyseniz çok şey kaçırdınız demektir.. Bir bayan olarak Kurulan masalar da salonun seviyeli kaliteli oluşu sayesinde eğlenceli oyun oynayıp hoş vakit geçirdim tşkrler..
CESUR
sadece okey oynak için değil dostluk ve arkadaşlık en önemlisi birliktelik hiç düşünmeyin TEŞEKKÜLER EMEGİ GEÇEN HERKEZE
YaRen
Eğlenceli olduğu kadar Seviyeli de bir ortam kurulmuş .. Tebrikler
Esmer06
Ankara okey oyunu gerçekten cok güzel bir oyun

50 Yorum

52 Yazı

109 Üye

1 Ziyaretçi