Düz okey oyna ve keyfini çıkar
Giriş Yap/Üye Ol

Sanal Okey Oyna

AspavA Okey Oyunu 05.Oca.2021 2115 görüntülenme 1 yorum

Sanal okey oyna okey odaları

Sanal okey gercek Online okey nasılsa aynı kurallara tabidir. Sanal dünyanın her geçen gün daha da geliştiği bu zamanlarda insanlar artık birbirleriyle sosyalleşmek için sanal iletişim araçlarını kullanıyorlar. Bizde bu insanların  istekleri doğrultusun okeyodalari.net i açtık.

sanal okey oyna

Vakit geçirmek için ve eğlencesine bu oyun çok tercih edildiği için de her evde, cafede ve oyun salonlarında bu oyunu görebilmek mümkündür. En az iki. kişi ve en fazla dört kişi ile oynanabilen deneyim gerektiren kendine ait kuralları bulunan bir oyun olarak karşımıza çıkmaktadır.

Özellikle sanal okey oyunu olarak, ön panda tutulan oyundur. İnternetin dolayısı ile sanal alemin bu kadar aktif olmadığı dönemlerde kafelerin ve akşam gezmelerinin vazgeçilmez oyunlarından biri olan okey de online oyun sitelerinin çoğalması ile sanal ortamlarda da oynanır olmuştur. 

Okey oyununda sanal ortamda uyulması gereken kurallara uyulduğu takdirde her daim olarak oynanan zevkli bir oyundur. Online ortamlarda da oldukça popülerlik kazanan bu oyun ile birlikte millet olarak eğlenerek oynadığımız ve keyif aldığımız bu oyun neticesinde sanal ortamda da kolaylık okey oyunu oynayabilir hale gelmiştir.

düz okeyin yanı sıra birde 101 okey oyunu vardır 101 okey oyna olarak bağlandığımız popüler sitelerde sohbet yada müzik olanağı olmadan ot gibi oyun oynamaktansa bir yandan sohbet ederek bir yandan da bir dirinden değerli dj ler eşilğinde okey radyosunu dinleyerek güzel zaman geçireceğinizi bilmenizi isteriz.

Sanal okey oyna dediğimizde isterseniz eşli turnuvalarımıza  isterseniz tekli turnuvalarımıaz katılarak bizlerle güzel azaman geçirmenizi isteriz ki bu durum içerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde evde kapalı kalmaktan sıkıldığımız zamanlarda güzel keyifli vakitler geçirebileceğimiz hoş zamanlardır.

işin aslına gelirsek sanal okey odalarına mobil telfonlardan bağlanarak da mobil okey oynayabilirsiniz. henüz yapım aşamasında olan okey uygulaması yakında sizlerle olacaktır.

 

HEMEN OKEY ODALARINA KATIL
Yorumlar
GüLhan
Özellikle pandemi döneminde sanalda okey oynayıp eğlenceli zaman geçiriyoruz..Herkese tavsiye ederim nezih ortam sohbet muhabbet eğlence müzik okeyin adresi çıkın çıkın gelin.

50 Yorum

52 Yazı

108 Üye

6 Ziyaretçi