Düz okey oyna ve keyfini çıkar
Giriş Yap/Üye Ol

kerizim okey

AspavA Okey Oyunu 13.Ara.2020 1133 görüntülenme 4 yorum

Kerizim okey oyunu

Kerizim okey bildiğiniz üzere okey oyunları arasında en popülerlerinden birisidir kerizim okey sitesi sizlere en huzurlu ve güvenli kerizim okey heyecanınısunmaktadır . google üzerinde okey oyna yada düz okey gibi aramlarda yerini koruyacan kerizim her ne olsun olsun yinede okeyodalari nı yani bizi geçememiştir sizlerinde taktidiri ile bizim kendine has tasarımlarımız buna izin vermemektedir.

kerizim okey

Kerizim Okey , Kerizim Okey Oyna , Kerizim Okey GeneL SaLonu

Kerizim okey oynamak için sitemize üye olan kullanıcılara özel hazırlamış olduğumuz odalar bulunmaktadır. Salonlarda yer alan odalar içerisinde oldukça kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmeniz mümkündür. Odalarımızın isimleri de ayırt etmesi kolay şekilde ayarlanmıştır. Bu sayede sevdiğiniz odaları unutmanız da mümkün değildir.

Kerizim Okey Odaları, Kerizim Okey Odası Kerizim Okey Odaları
Sizler için hazırladığımız okey odaları kullanmak tamamen ücretsizdir. Üstelik ücretsiz olarak kullanım avantajı sunduğumuz okey odalarımızda yönetici olarak görev almanız da mümkündür. Bu sayede site yönetimi konusunda tecrübe kazanırken bir yandan da sevdiğiniz okey oyunu ile daima iç içe olmanız gerçekleşebilmektedir. Yönetici olabilmek için şu andaki aktif yönetim ekibimize başvurularını göndermeniz gerekmektedir.

Kerizim okey odaları tamamı 7/24 kullanıma açıktır. Böylece her saatte okey oynayabilmek avantajını elde edebileceksiniz. Üye sayımızın fazla olması sayesinde odalarda yoğunluk kullanıcı değişimleri ile devamlı şekilde kendini belli etmektedir. Özellikle sohbet etmeyi seven bir kişi iseniz sitemiz sayesinde farklı kişiler ile de tanışabilirsiniz.

Deneyimli okey oyuncularının da tercih ettiği bir adres olan sitemizde kendinizi geliştirmeniz kısa sürede gerçekleşecektir. Ayrıca bir gün bir okey odasını tercih etmeniz devamlı olarak o odada kalacağınız anlamına gelmemektedir. Odalar arasında değişim gerçekleştirerek istediğiniz her masada oyun katılımı sağlayabilirsiniz. Böylece oyunları oynarken sıkılmadan hareket etmeniz de bir nevi garantilenmiş olmaktadır.

En Seviyeli Kerizim Okey Odası
Uzun süreden bu yana online okey odaları için geliştirme yapmaktayız. Bu alana ilgili olmamız ise altyapı çalışmalarını detaylı bir şekilde gerçekleştirmemizi sağlamıştır. Aynı şekilde odalarda görev yapan ekip arkadaşlarımızda da gönüllülük esas alınmıştır. Böylelikle küfürlü okey sitelerinde en büyük şikayet konularından biri olan seviyesizlik sitemizde görülmemektedir.

Kerizim Okey Odası ve Kerizim Okey Odaları
Pek çok sitede gerek oyun esnasında gerek genel lobide küfürlü konuşmalar olduğu bir gerçektir. Sitemizde bu gibi durumlara yeltenen üyeler tespit edilmelerinin ardından anında uyarılmaktadır. Gereken uyarıların yapılmasından sonra da aynı tavrını devam ettirmekte kararlı olan üyelerin sitemizdeki hesapları silinmektedir.

HEMEN OKEY ODALARINA KATIL
Yorumlar
Ali
Efsun denen yönetici kendini Allah sanan biri herkesin oyununa karisir istedigi masayi kapatır ve ard arda 3 kez konusuyorum diye nikim banlanir sizin yönetici seçtiğiniz psikolojisi bozuk insanlarla ugrasamam
Ibrahim 01
Yaptıkları reklam da bile beğen butonu var sadece ya beğenmeyenler o yok cunku o butonu koyarlarsa kimse bakıp girmez eminim bu yapılan haksızlıkları görenler begenmedim butonuna basınca sistemin nasıl olduğu çıkar.zaten kendine güvenen o sitenin beğen butonu yanina beğenilmeyen butonuna koyar.ama nerede hep kendine musluman
Ibrahim01
Masa sahibine sormadan masa kapatılır. Masa sahibi lobide dile getirince ki susmasi engellenir. Zorla metazori benim istediğim olur zihniyeti yapılan haksızlık giderileceğini birde haksızlık yaptıkları kişiyi susturmaya kalkarlar. Ancak zavallılar yapar çünkü haksız. Sen masayi almışsın karşısındaki oynamak istemezse kalkar gider yerine başladı oturur.Sen yönetici olarak gelip masayi dagaramazsin.masada kufurlesme varmi yok. Karsin daki oynamak istememesi o masanın dağıtılacağı anlamina mi gelir oynamak istemeyen masadan ayrılır.kendini yönetici zanneden kişi önce sen masa sahibine sordunmu o istese o çıkardı sen ne hakka kapatılsın masayi
Ibrahim 01
Masayi istedikleri gibi masa sahibine sormadan yönetici dağıtıyor.birde lobide haksızlığa dile getirdiğinizde sürekli yazı atarak engellemeye çalışıyorlar oda yetmezmiş gibi haksızlık yaptıkları kisi lobide yazı yazma din diye engelleme yapıyorlar almayacağını oyun oynanacak bir site değil.zaten site yöneticileri sizi taşıyorsa siz haksız olsanız bile sizin dediğinizi yapıyor.çok karaktersiz insanlar.sakin üye olup oynamayin

50 Yorum

52 Yazı

109 Üye

14 Ziyaretçi