Düz okey oyna ve keyfini çıkar
Giriş Yap/Üye Ol

1001 çeşit okey oyunu ile eğlencenin farkına varın

AspavA Okey oyna 21.Şub.2021 260 görüntülenme 1 yorum

Düz okey

Birbirbirinden güzel insan ile okey oyunu oynayabileceğiniz, canlı okey salonları sizlerin sanal alemde gayet etkin bir okey modeline ulaşmanızı sağlayacaktır. 

online okey

Ülkemizin tüm şehirlerinden ve yurt dışından gurbetçi Türklerin yoğun olduğu ülkelerden web sitemize gün içinde oldukça yoğun girişler yapılmaktadır. bu ülkelerin başında Almanya okey , hollanda okey gibi ülkerlerin Google başta olmak üzere dünyanın önde gelen bütün arama motorlarından Okeyodalari.net yazarak sayfamıza rahat bir şekilde ulaşmanız oldukça kolaydır.

Sitemiz kullanıcılarına daha rahat ve kaliteli bir ortam sunabilmek için sürekli Kendini geliştirmektedir. yeni bir başlangıca merhaba demek amacıyla güzel vakit geçirmenin tam zamanı. Sizinle aynı düşüncelere ve bakış açılarına sahip kişilerle ortak değeriniz dost edinmek ve yeni insanlarla iletişim kurmaksa kesinlikle şu an çok doğru adreste yer almaktasınız.

Sitemizde birbirinden kaliteli kişilerle okey oynayabilr güzel dostluklar kurabilirsiniz. okey solanumuza istediğinz yerde istediğiniz zaman bağlanabilirsinz oyun masasında keyifli zamanlar geçirerek, zamanın nasıl geçtiğini fark etmeyeceksniz.  

Okey Oyunu

Oyna , Canlı okey oyna seçeneği sayesinde okey oyunları daha keyifli bir hal almaktadır. Canlı okey oyunu oynamanın avantajları şu şekilde sıralanabilmektedir; Yeni insanlarla tanışmayı sağlayarak sosyal bir ortam oluşmasını sağlamaktadır.

İnsanların sıkıntı ya da streslerinden kısa süreli de olsa kurtulmalarını sağlamaktadır. Okey sırasında taşlara daha kolay müdahale edebilme imkanı sunmaktadır.

Okey oynarken insanlarla sohbet etmeyi sağlamaktadır. Kişinin oyunda deneyim kazanmasını sağlamaktadır. Canlı okey oynamak insanlara bunun gibi avantajları sunmaktadır. Bu avantajlar olmasa dahi, oyunu eğlenceli olduğu için oynayan çok fazla kişi mevcuttur. Okey masalarında istenildiği kadar kalınıp, istenildiği kadar yeni oyun oynanabilmektedir.Kesintisiz bir şekilde okey oyna aşamalarını sizler artık çok daha detaycı bir işleyişle değerlendirebilirsiniz. Ki okey masaları hem bilgisayar, hem de mobil cihazlarla değerlendirebileceğiniz birçok seçenek var. 

Bu açıdan bakıldığı zaman okey oyna platformlarının genel yapısını iyiden iyiye daha da kaliteli bir konuma eriştiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Sizler herhangi bir ücret ödemeden bu sistemin içerisinde dahil olabilir, gününüzü çok daha eğlenceli ve okeyi detaylı bir şekilde detaylandıracağınız bir yapı sayesinde de çok çeşitli, çok daha donanımlı okey oynama imkanı da yakalamış olacaksınız

Mobil Okey 

Günlük hayatta insanların oyun oynama ihtiyaçları daha pratik bir hale getirilmiştir. Okey oyna seçenekleri de bunlardan bir tanesidir. Çoğu kişi günlük hayatın stresinden kurtulabilmek için, okey oynamaktadır. Okey oyunu yapısı itibariyle, oynarken insanların rahatlamasına yardımcı olmaktadır. Ayrıca oynaması da son derece kolaydır. Bunun yanı sıra oyun oynarken ev konforundan ayrılmaya gerek yoktur. Bu da canlı okey oyna oyunu teşvik etmektedir. Dinlenmek ya da kafa dağıtmak isteyenler, okeye yönelmektedir

.Ücretsiz olarak okey oyna için sizler kendinize bir üyelik hesabı açarak mevcut platforma dahil olabilir, bu sayede de okey oyna ayrıcalıklarına farklı arkadaşlıklar edinerek de dahil olma şansı bulabilirsiniz.

- Ekranda sadece sizin tahtanız ve rakiplerinizin de resmi görünüyor. Rakipleriniz gerçek kişiler değil bilgisayar botlarıdır.

- Masanın ortasında fazla olan taşlar ve OKEY taşı bulunuyor.

- Ortadan taş çekmek için masanın osrtasında üzerinde 47 yazan taşın üzerine tıklamanız gerekiyor.2 yada 3 veya 4 lü  oyuncu ile  masa kurma seceneği  ile oyuna başlayabilr veya oyun içerisinde kendinizee ait bir masa açarak sevdiğiniz oyuncularla yada arkadaşlarnız ile birlikte masada birlikte oynayabilirsiniz 

*Tahtanızda işinize yaramayan taşı tahtanızın sağ tarafındaki dikdörtgen alana sürükleyip bırakmanız gerekiyor. Her oyuncu aynı şekilde tahtasında işine yaramayan taşını sağ kendi sağ tarafındaki alana bırakıyor.

*Tahtanızdaki taşlarla düz yada sıralı perler oluşturmanız gerekiyor. Sıralı perleri soldan sağa doğru dizmeniz gerekiyor. Yani taşları 5, 6, 7,8 şeklinde dizmeni

- Perler arasında mutlaka tek taşlık bir boşluk bulunması gerekiyor.

Online Okey Oyna Sitelerinde Güvenilir Okey Çoğu kişi halen internet ortamına alışamamıştır. Bunun nedeni güven problemlerinin yaşanmasıdır. İnsanlar zararlı okey yazılımlarından etkilenmemek için oynamamayı tercih etmektedir. Fakat güvenilir okey siteleri, online okey oyna seçeneğini rahatlıkla oynamayı sağlamaktadır. İnsanlar bu sayede hem eğlenceli bir sosyal ortam elde edebilmekte hem de sıkıntıdan kurtulabilmektedir.

Mobil okey oyna

Günlük hayatta oynana klasik oyunlar, sanal ortamlara taşınmıştır. Bu da bu oyunlar için online ya da offline hizmet sunma şansı sunmaktadır. Okey oyna seçenekleri mobile taşınarak hem telefon hem de tabletlerde oynanabilmektedir.

Mobil oynanabilen okey oyunları, insanların oyuna daha hakim olmasını sağlamaktadır. Offline olması sayesinde mobil okey oyna otobüs, metro gibi yerlerde de oynanabilmektedir. Bu da insanların bu tarz yerlerde sıkılmasını engellemektedir. Yolculukların daha kısa sürede bitmesini ve yol boyunca sıkılmamalarına yardımcı olmaktadır. Okey oyununu bilgisayardan oynamak yerine, mobilden oynamayı tercih eden çok fazla kişi bulunmaktadır.

Sitemiz her yaş grubuna hitap etmektedir. mobil uygulaması olmadan da kullanabilirsiniz .Binlerce kullanıcı tarafından zitaret edilen sitemizde sizde yerinizi almak için  Tek yapmanız gereken tarayıcıniza  girip sitemizi ziyaret etmek. 

HEMEN OKEY ODALARINA KATIL
Yorumlar
Gülhan
Elinize sağlık herşey çok güzel yükselişe devam...Okeyin en eğlenceli seviyeli sitesinde olmaktan dolayı mutluyuz..Başarılarınızın devamını diliyorum.

50 Yorum

52 Yazı

109 Üye

5 Ziyaretçi