Düz okey oyna ve keyfini çıkar
Giriş Yap/Üye Ol

101 Okey Oyunu (yüzbir okey oyun salonları)

AspavA Okey Oyunu 03.Ara.2020 303 görüntülenme 0 yorum

101 Yüzbir Okey Oyna

Okey 101 yüzbir okey oyunu oldukça uzun bir zamandan bu yana insanların hayatında yer almaktadır. Oyunun tarihinin eski olması bu zamana kadar pek çok farklı sisteminin türemesinde etkili olmuştur. Bu sayede okey oyununa ilgi duyan kullanıcılar devamlı şekilde klasik okey oynamak yerine yüzbir okey gibi alternatifler üzerinden hareket edebilmektedir.

101 okey

Kullanıcıların geçmiş zamanlarda 101 yüzbir okey oyna erişimleri için de kahvehanelerde vakit geçirmek zorunda oldukları bilinmekteydi. Ancak bu oyun taş açılımında klasik olandan oldukça farklıdır. Bu neden yüzünden gerçekte oynanması biraz zorlayıcı olabilmektedir. Herhangi bir sıkıntı yaşanmadan oyun katılımı sağlamak ise internet siteleri ile mümkün olmaktadır.

 

101 Yüzbir Okey Oyunu Kuralları

Bireylerin yüzbir okey oyunu için klasik okeye benzer bir şekilde oyuna başlamaları gerekmektedir. Yaş dağıtımının da klasik okey oyunundan bir farklı olmamaktadır. Bu alanda fark yaratan şek bitimlerde kendini göstermektedir. Yüzbir okey oyununda amaç, istekaların boş kalmasıdır. Yani oyuncular, belli bir seri oluşturmalarından sonra taşları ortaya dizmelidir. İlk oyuncu taşlarını açtıktan sonra ortada oluşan yeni dizi içerisine diğer oyuncular da ekleme yapabilmektedir. Aşların ilk açıldığında oyuncuların devam etmesi mümkündür. Çünkü kullanıcılar ellerinde bulunan taşların tamamını tek seferde açmak zorunda değildir. Bu sayede serilerdeki eksikler diğer oyuncular tarafından da tamamlanabilmektedir. İstekalarındaki okey taşlarının tamamını ortaya koyan kişiler ya da ortaklar o eli kazanmış olmaktadır.

yüzbir okey

Online 101 Yüzbir Okey Oyna

Bireyler için online yüzbir okey alternatifleri de bulunmaktadır. Alternatiflerin kullanılabilir hale gelmesi için akıllı cep telefonları, bilgisayarlar ya da tabletler aracı olabilmektedir. Bu alanda tercih edilen teknolojik aletten ziyade kaliteli bir internet bağlantısı önemlidir. Çünkü oyun sırasında internet bağlantılarının kesilmesi, oyun masasından düşülmesine neden olmaktadır. Kullanıcıların internet üzerinden okey oynayabilmeleri için site üyeliği yaptırmaları da gerekmektedir. Site üyelikleri güvenilir adreslere yaptırıldığında herhangi bir sıkıntı yaşatmamaktadır. Böylelikle bireyler zaman dilimi fark etmeksizin farklı insanlarda online 101 yüzbir okey oynayabilmektedir. Ayrıca oyunlar sırasında diğer oyuncular ile hem oyun hakkında hem de farklı olaylar hakkında mesajlaşmak, iletişim kurmak mümkün olabilmektedir.

HEMEN OKEY ODALARINA KATIL
Yorumlar
Bu yazıya yorum yapan ilk kişi sen ol.

50 Yorum

52 Yazı

108 Üye

1 Ziyaretçi