Düz okey oyna ve keyfini çıkar
Giriş Yap/Üye Ol

Mobil okey oyna

AspavA Okey Oyunu 02.Nis.2021 283 görüntülenme 0 yorum

Mobil okey oyna!

Merhaba arkadaşlar Artık androit akıllı telefonlar ve  tabletler üzerinden de okey  oyunu oynayabilirsiniz..Çoğu insanın artık akıllı telefona sahip olduğunu gözönün de  bulundurursak sizler de telefonlarınız da keyifli okey oyunu deneyimi yaşayabilirsiniz.

mobil okey oyna

Mobil okeyi  ücretsiz indir ve android telefonunuz da,tabletlerinizde istediğiniz  zaman arkadaşlarınızla   sitemizde okey oynayın. Yeni arkadaşlar edin rekabetin tadını çıkartın..Türk kültürünün efsane en sevilen  okey oyununu'' Okeyodaları.net ''sitemizde mutlaka deneyimleyin..

Trafiği bile size sevdirecek en iyi okey uyunu ''OKEYODALARİ.NET'' ister yolda,ister  metroda,ister otobüste  ,uzun yolculuklarınız da internet bağlantısı olan dilediğiniz her yerde canlı  düz okey oynama fırsatı sunmaktadır.Ücretsiz mobil okey oyna,online mobil okey  oyna.düz okey oyna..

Facebook bağlantısı ile indirmeden oyun oyna.Sitemizde düzenlenen Turnuvalar oynanan okey oyununa heyecan katmakta,milyonlarca puan  ve hediye kazanma şansına sahipsiniz...Yeni nesil okey sistemi ile artık internetten okey oynamanın farkını hissedin...Öncelikle oyuncular  oyun türlerini kendi tercihlerine göre seçebilir 4. oyuncu bulmakta sorun yaşanmaması için oyun seçeneklerimiz 2  kişilk şekilde oynama kolaylığı sunmaktadır.

Mobil okey  sitelerinde her saatte 7/24 kullanıcı  olması  da bu alanda akla gelen avantajlardan birisidir...İnternette Mobil okey  oyna sayesinde  oyuncular taş dağıtma,dizme gibi zahmeti ile uğraşmalarına gerek kalmadan  tek  tuşla taşlarını  dizebilir ve  hızlıca oyun oynayabilir..Türkiyenin her  yerinden bağlanan insanlarla ücretsiz  şekilde klasik okey oyna ve mobil okey oyna,arkadaşlarınızla yada  lobideki  oyuncularımız ile mobil okey oyna yarak canlı okey salonları  bu keyifli dakikara ortak olun..Hem okey oyna hem de sohbet et ..Okey oyunu nu hem masaüstü bilgisayardan,hemde mobil telefonundan oynayabilirsiniz...

Mobil telefondan oynarken heyecana kapılmayın

Mobil telefondan oynarken.aplikasyon  indirmeden de doğrudan online bağlanarak oyunu oynanam şansınız bulunmaktadır.Sitemizde Okey oyunu  oynamanın  en zevkli yanı oyun oynarken insanlarla sohbet etme şansını yakalamanızdır.Siyasi propaganda yapılmadıkça,alenen hakaret içeren konuşmalar olmadıkça,oyuncular birbirlerine küfürlü konuşmalar yapmadığı sürece  site yöneticileri tarafından oyununuza müdahale edilmeyecektir.Sitemizin Radyosu RENK FM  'de  7/24 hit müzik  dinleyip ve  canlı yayın yapan radyomuzun yayıncılarından istek  yapabilir oyun oynarken hoş vakit geçirebilirsiniz Okey sohbetle güzel  düz okey  oyunların yanısıra tek kişilik,okey turnuvası,eşli okey turnuvası gibi günlük okey  oyun çeşitleri  bulunmaktadır.

Eğer oyun oynamayı bilmiyorsanız salonumuda ki oyun operatörleri size gerekli yardım da  bulunmakta hemen hızlı  kolay ca oyun oynamanınza yardımcı olmaktadırlar.Sohbetler ilerledikçe ,kendinize yakın gelen insanlarla gerçek hayat ortamında da tanışma şansı yakalayabilirsiniz;güzel dostluklar geliştirebilirsiniz.

Okey sohbetlerle güzel diye  boşu boşuna dememişler. Sohbet ettikçe paylaşımlar artacak,arkadaşlıklar gelişecektir.Okey oyunu oynamanız için kurulum gerekmez,kurulum gerektirmeyen  ve browser üzerinden  okey oyna ile   cep telefonunuzda okey oyna aplikasyon için  bir bellek ayrılmasına gerek olmaz.

Çünkü kurulum gerektiren oyunlar için 70-100MB alana ihtiyaç  olacaktır.Dolayısı ile  kurulum yapmadığınızdan bu alandan   tasarrruf sağlarsınız.Günümüzde bir tür masa oyunu  olarak oynanan bu oyun,dikdörtgen şeklinde bir  tahtanın üzerine farklı rakamlardaki taşların kurallar dahilinde dizilmesi ile oynanan bir oyundur.İnsanların boş vakitlerinde  eğlenceli  ve  keyifli vakit geçirmek için oynadıkları okey oyunu,son dönemlerde online platformlar üzerinden tercih edilir hale gelmiştir.

üstelik , okey oyna,mobil okey,düz okey,online okey her zaman her yerde oynanmaktadır... 

Bu oyun bilindiği üzere bir Türk oyunudur ve akla gelen ilk sitelerden birisi olan ''Okeyodalari.Net'' günümüz teknolojisi ile yazılmış bir oyundur.Online okey oyunu oynamak için doğru adrestesiniz.Canınız sıkıldığında,moraliniz bozulduğunda tek başınıza kaldığınızda bu siteden oyuna giriş yapabilirsiniz...Okey oyunu oyna  yeni tasarımı ile gözlere hitap eden sitemiz oyuncularını da  her zaman ön planda tutarak oyun turnuvalara düzenlemektedir.

Turnuva ödülerinde çeşitlilik göstererek hediyeler yollamaya devam ediyoruz!Henüz oyun salonlarımızda oyun yapmadıysanız hemen salonlarımıza giriş yapabilirsiniz.Sizleri oynamaya davet ediyoruz .Canlı okey sitemize İsteseniz misafir girişi yapabilirsiniz.İsterseniz de  kendi üyeliğiniz ile giriş yaparak puan kazanmaya başlayabilirsiniz.

HEMEN OKEY ODALARINA KATIL
Yorumlar
Bu yazıya yorum yapan ilk kişi sen ol.

50 Yorum

52 Yazı

109 Üye

3 Ziyaretçi