Düz okey oyna ve keyfini çıkar
Giriş Yap/Üye Ol

Antalya okey odaları ile online okey heyecanı

AspavA Okey Oyunu 26.Mar.2021 197 görüntülenme 0 yorum

Antalya Okey odaları

Merhaba arkadaşlar antalyamızın güzel varlıkları arasına okey oyna olarak sizleride görmek istedik antalya da bi birinden güzel yerleri gezmekten fırsat kaldıkça antalya okey olarak boş zamanlarınızda sizleride aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bildirmek istedik. 

antalya okey

pandemi döneminde antalya halkı gezmeye , eğlenmeye alışkın oldukları için malesef sokağa çıkma yasağı ile herhangib ir yerleri gezip tozamıyorlar eğlenemiyorlar bizlerde bu durumu evde eğlence haline getirmek istedik antalya online okey odaları adı altında sizleride aramızda hem sohbet ederek hemde okey ve sohbet eşliğinde müzik dinliyerek zevkli zamanlar geçirmek istedik

Okey, ülkemizde yaş ve cinsiyet fark etmeksizin en çok sevilen oyunlardan biridir. Öğrenmesinin kolay olması nedeni ile de sevilen okey için sitemizde özel salonlarımız bulunmaktadır. Antalya okey odalarımız da Antalya’da ikamet eden kullanıcılarımız için açmış olduğumuz salonlar arasında yer almaktadır.

Kullanıcılarımız okey oyunu sırasında farklı tanışıklıklar elde edebilmektedir. Antalya canlı okey salonumuzda Antalyalı oyuncularımız bulunduğu için oyunlar esnasında yapılan muhannetler daha kısa sürede ilerleyebilmektedir. Kullanıcılarımızın muhabbet katılımları için de sitemizde oyun oynayabilmeleri için de üye girişleri sırasında işlemlerinde hata yapmamaları gerekmektedir. Kayıtlı girişler neticesinde şifrelerinizi yenilemeniz ya da yeni bir üyelik hesabı açmanız mümkündür.

 

Antalya Online Okey

Antalya online okey odalarımızda oyun tiplerimiz eğlencenizi maksimum rakamlara eriştirmek için tasarlanmıştır. Bu açıdan bakıldığında sadece düz okey ile zaman geçirerek katılımlarınızı sağlayabilirsiniz. İçerikler kullanımı açısından 101 okey, çanak okey ya da diğer türlerimiz için de gerekli olan açıklamalar adresimizde yer almaktadır. Bu sayede hiç bilmediğiniz bir oyun türünü farklı sitelerde araştırmak zorunda kalmanıza gerek yoktur. İster diğer makalelerimizi okuyarak ister yönetim ekibimizden yardım alarak oyunlara anında bağlantı kurabilirsiniz. Üstelik oyunlar sırasında masa arkadaşlarınızdan da kurallar konusunda bilgi edinmeniz mümkündür.

Antalya 07 Okey

 

106 taş ile oynanan okey türlerinde istekalarınızda yer alacak taş miktarının belirlenmesi oyun tipine göre kendini göstermektedir. Antalya okey oynarken sitemizin en iyi avantajlarından biri olan radyo yayınlarını kasma sorunu ile karşılaşmadan takip edebilirsiniz. İçeriklerimizdeki güncellemeler sayesinde odalarımızın yoğunluklarının her geçen gün biraz daha arttığını da zaman içerisinde fark edeceksiniz. Ancak odalarımızdaki kişi sayısının artışı oyun sırasında yine sizin açınızdan kasma sıkıntılarının meydana gelmesine neden olmamaktadır. Oyunlarınızı özel hale getirmek de sizin elinizdedir. Sitemizde hizmet sunumu 7/24 yapıldığı için içeriklerimize özel masa açarak da erişim sağlayabilirsiniz. Bu alanda açmış olduğunuz masalara yakın çevrenizi davet etmeniz mümkündür. Ya da sadece masa yöneticisi konumu elde ederek site içerisinde aktif olan diğer üyelerimiz ile de istediniz kadar okey oynayabilirsini

HEMEN OKEY ODALARINA KATIL
Yorumlar
Bu yazıya yorum yapan ilk kişi sen ol.

50 Yorum

52 Yazı

109 Üye

0 Ziyaretçi