Düz okey oyna ve keyfini çıkar
Giriş Yap/Üye Ol

izmir okey oyna

AspavA Okey Oyunu 05.Oca.2021 450 görüntülenme 1 yorum

İzmir canlı okey

Merhaba sevgili arkadaşlar güzel izmirimizin güzel insanlarına yönelik açtığımız okey odalarında mobil okey yada düz okey oynayarak sizlerin panedemi döneminde evde kaldığınız zamanlarda okey oyna diyelim ve okey salonlarımızda görelim.

izmir okey oyna

Okey oyunu oynamak için yapmanız gerek şey google a girip okey odaları yaarak ilk sırada çıkan okeyodalari.net adresine girerek ister facebook üzerindne bağlanarak isterseniz kayıt olarak isterseniz de ön bakış olarak misaifir girişi yaparak canlı okey odalarına bağlanabilirsiniz. sanal okey olarak girdiğimiz bu yolda korona vürüsü dünyayı etkisi altına alırken insanların evlerinde kalmaları için okey oynayabilecekleri bir mekan oluşturk ve bu mekanda bir yandan okey oynarken bir yandan lobi genelinde , kişilerin özellerinde doyumsuzca sohbet edebilir , sohbet ederken de bir yandan bir birindne değerli dj lerimizin sunduğu rady programına eşlik edebilir isteklerinizi iletebilirsiniz ve bir yandan sohbet , bir yanda okey , bir yanda ise müzik eşliğinde keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

İzmir Hakkında

8.500 Yıllık Tarihin Zenginliği

Ege Denizi’nin kıyısında, Anadolu Yarımadası’nın batısında konumlanan İzmir ülkemizin 3. büyük kenti olmasının yanı sıra sanayi üretimindeki ve istihdamdaki büyük payı ve sunduğu yaşam kalitesiyle yaşanabilir şehirlerin başında geliyor. 2018 sonu itibarıyla 4 milyonun üzerinde nüfusa sahip olan İzmir, genç çehresiyle sadece Ege’nin değil, ülkemizin de en üretken ve hayat dolu şehirlerinden biri.

Akdeniz iklimine sahip olması nedeniyle yılın büyük kısmını güneşli geçiren İzmir’de yaz mevsimi sıcak, kışlar ise ılık geçiyor. 629 km’lik kıyı şeridinde onlarca mavi bayraklı plajı barındıran İzmir, mavinin her tonunu keşfedebileceğiniz berrak denizi ve her türlü su sporunu yapabileceğiniz popüler tatil beldeleriyle deniz, güneş, kum tatili dendiğinde akla gelen ilk şehirlerden.

İzmir doğal güzelliklerinin yanı sıra tarih ve arkeoloji meraklıları için de keşfedilmeye değer yerlerin başında geliyor. 8.500 yıl boyunca Perslerden Antik Yunanlara, Romalılardan Osmanlılara farklı kültürlere ev sahipliği yapması nedeniyle İzmir, tamamını gezmeye günlerin yetmeyeceği tarihi değerleri bir arada sunuyor.

Farklı kültürlerden miras cami, kilise ve sinagoglarıyla inanç turizminin, başta Türkiye’nin en büyük fuarı unvanına sahip İzmir Enternasyonel Fuarı’yla fuarcılık ve kongre turizminin başlıca adreslerinden biri olan İzmir; 3. büyük kruvaziyer limanı ile de ülkemizin yüzü en dışa dönük şehirlerinden biri. Çok yönlü turizm merkezlerinden biri olan İzmir doğal kaynakları, her geçen gün gelişen modern tesisleriyle sağlık turizminde de adından söz ettirerek her yıl yurt içinden ve yurt dışından ziyaretçi alıyor.

Verimli toprakları, elverişli iklimiyle başta zeytin, incir, üzüm ve pamuk gibi tarım ürünlerinin kaynağı olan İzmir, Ege’nin damak çatlatan lezzetleriyle gurmelerin de kayıtsız kalamayacağı bir şehir. 2015 yılında Dünya Gurme Kentler Ağı’na üye olan İzmir, deniz mahsulleri, yöreye özgü otları, sokak lezzetleri, zeytinyağlıları ve şaraplarıyla yılın her mevsiminde farklı tatları ziyaretçilerine sunuyor.

İklimi gibi sıcak insanlara sahip İzmir’de sosyal yaşam da oldukça hareketli. Genellikle yaşamın dışarda aktığı İzmir’de farklı kültür sanat etkinlikleri arasında seçim yaparak gününüzü farklılaştırabilir, parklarda veya ormanlarda doğayla iç içe zaman geçirebilirsiniz. Geçmişten günümüze ticaretin merkezlerinden biri olan İzmir’in alışveriş meraklıları için de renkli bir yer olduğunu belirtmek isteriz. Dilerseniz tarihi çarşılarda gezerek sevdiklerinize şehirle özdeşleşmiş hediyeler seçebilir, dilerseniz alışveriş merkezlerinde dünyaca ünlü markalara ulaşabilirsiniz.

Doğasıyla, tarihiyle, lezzetleriyle sizi kucaklamaya hazır İzmir’i keşfetmeye hazır mısınız?

Durak 1

İzmir Tarihi Asansör

Gezimize, Konak’ta iki cadde arasında ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yaptırılan ve İzmir’i panoramik seyredebileceğiniz Tarihi Asansör'ü gezerek başlıyoruz. Burada kafe ve restoranlarda kahvaltı yapabilir, manzaranın keyfini lezzetli bir kahve ile pekiştirebilirsiniz. Tarihi Asansörün bulunduğu sokak aynı zamanda İzmir’e olan sevgisi ile ünlü, Yahudi asıllı Türk gitarist, piyanist ve sinema oyuncusu Dario Moreno’nun evinin de yer aldığı Dario Moreno Sokağı’dır.

izmir okey

Durak 2

Saat Kulesi

Gezimize İzmir'in kalbi de denilen Konak Meydanı’nda, İzmir Saat Kulesi ile devam edelim. Tahta çıkışının 25. yılında Sultan 2. Abdülhamid’e armağan edilen İzmir Saat Kulesi aynı zamanda İzmirlilerin buluşma noktalarından biri. Burada kısa bir fotoğraf molası verip güvercinlerle dolu meydan manzarasının tadını çıkarabilirsiniz.

izmir canlı okey

Durak 3

Tarihi Kemeraltı Çarşısı

Üçüncü durağımız olan ve 270 hektarlık geniş bir alana yayılan, ülkemizin en büyük açık hava çarşılarından biri Kemeraltı Çarşısı ile devam ediyoruz. Hanları ve çeşmeleriyle ünlü Kemeraltı Çarşısı’nda şekercisinden bakırcısına, baharatçısından, kumaşçısına çeşit çeşit dükkandan alışveriş yapabilir, İzmir’e özgü lezzetleri, çarşı içindeki lokantalarda tatma fırsatı bulabilirsiniz. Kemeraltı Çarşısı’nı hakkıyla gezmek için en az 2 saat ayırmanızı, meşhur şerbetini içmeden, lokmasını tatmadan turunuzu tamamlamamanızı öneririz.

izmir okey odası

Durak 4

Kızlarağası Hanı

Sondan bir önceki durağımız İzmir'in tarihi hanları arasındaki en büyüğü ve en görkemlisi olan Kızlarağası Hanı. Hacı Bekir Ağa tarafından yaptırılan hanın, mimari özelliği bakımından Osmanlı hanları arasında tek olması özgünlüğünün altını çizerken, liman ağzına inşa edilmesi de işlevsel öneminin göstergesi gibidir.

Bolca hediyelik eşya ve antikacı dükkanı gezebileceğiniz Kızlarağası Han’ın meydanında kumda kahve içerek dinlenebilirsiniz.

izmir konak okey

Durak 5

Agora Ören Yeri

Son durağımız Agora Ören Yeri. Üç katlı yapısıyla dünyada tek örnek olan Agora Ören Yeri’nde Helenistik dönem, Roma dönemi, Bizans ve Osmanlı dönemine ait katmanları görmek mümkün. Eğer vaktiniz kalırsa şehrin tarihini yansıtan ve Agora’dan çıkan kalıntıların sergilendiği İzmir Arkeoloji Müzesi ile Tarih ve Sanat Müzesi görülmeye değer. Günü muhteşem bir gün batımı seyri ile tamamlamak için Kordon Boyu’nda yürüyüş yapabilir, akşam yemeği için deniz kenarında farklı lezzetler sunan restoranları değerlendirebilirsiniz.

Konak ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek için, Konak sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

izmir okey oyna

HEMEN OKEY ODALARINA KATIL
Yorumlar
ZERDA
guzel bır sıte tavsıye ederım herkese

50 Yorum

52 Yazı

109 Üye

3 Ziyaretçi